Bereikbaarheid met de auto

Vanuit België zijn de parkeergelegenheden en de hotels van Eindhoven Airport makkelijk te bereiken. Komt u vanuit de richting Antwerpen dan volgt u de E34 / A67. Komt u vanuit de richting Hasselt dan volgt u de N74/N71 en N69. Eenmaal in Nederland aangekomen vervolgt u uw weg op de randweg van Eindhoven, N2. Eenmaal rijdend op de randweg N2 gaat u er bij afslag 29 vanaf. Hierna volgt u de borden naar de door u gereserveerde parkeerplaats bij Park&Fly, Eazzypark of Central Parking. Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, navigeer dan naar het adres: Luchthavenweg in Eindhoven.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Tussen diverse Belgische steden en Eindhoven centrum is een rechtstreekse treinverbinding. U reist dan met bijvoorbeeld NS International. Eindhoven Airport is vervolgens vanuit het centrum makkelijk en snel te bereiken met de bus. De bus stopt direct naast de luchthaventerminal. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven centraal station met buslijn 400 en 401 bereikbaar. Deze busreis duurt ongeveer 20 minuten. Sinds kort er ook een directe busverbinding van het centraal station naar het vliegveld. Er rijden vanaf ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat elke 15 minuten bussen tussen het centrum en het vliegveld van Eindhoven.

Bereikbaarheid met de AirExpressBus

Sinds 1 juni 2013 is het mogelijk om vanuit België om met de bus naar Eindhoven Airport te reizen. Dagelijks vertrekken er meerdere bussen vanuit de plaatsen Antwerpen en Turnhout. Deze directe busverbinding met Eindhoven Airport maakt het mogelijk om binnen korte tijd naar de luchthaven in Eindhoven vervoerd te worden.

Wilt u ontspannen naar Eindhoven Airport reizen? Reserveer dan een zitplaats in een van deze AirExpress bussen online via www.airexpressbus.com. Op deze website vindt u tevens informatie over de opstapplaatsen in Antwerpen en Turnhout, de tarieven en de dagelijkse vertrektijden van de AirExpressBus.

De busreis vanuit Antwerpen duurt vervolgens ongeveer 1 uur en vanuit Turnhout ongeveer 40 minuten. De AirExpressBus stopt direct voor de luchthaven terminal van Eindhoven Airport.