Bereikbaarheid met de auto

Vanuit België zijn de parkeergelegenheden en de hotels van Eindhoven Airport makkelijk te bereiken. Komt u vanuit de richting Antwerpen dan volgt u de E34 / A67. Komt u vanuit de richting Hasselt dan volgt u de N74/N71 en N69. Eenmaal in Nederland aangekomen vervolgt u uw weg op de randweg van Eindhoven, N2. Eenmaal rijdend op de randweg N2 gaat u er bij afslag 29 vanaf. Hierna volgt u de borden naar de door u gereserveerde parkeerplaats bij Park&Fly, Eazzypark of Central Parking. Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, navigeer dan naar het adres: Luchthavenweg in Eindhoven.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Tussen diverse Belgische steden en Eindhoven centrum is een rechtstreekse treinverbinding. U reist dan met bijvoorbeeld NS International. Eindhoven Airport is vervolgens vanuit het centrum makkelijk en snel te bereiken met de bus. De bus stopt direct naast de luchthaventerminal. Eindhoven Airport is vanaf Eindhoven centraal station met buslijn 400 en 401 bereikbaar. Deze busreis duurt ongeveer 20 minuten. Sinds kort er ook een directe busverbinding van het centraal station naar het vliegveld. Er rijden vanaf ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat elke 15 minuten bussen tussen het centrum en het vliegveld van Eindhoven.

Bereikbaarheid met de FlixBus

Wilt u met de bus vanuit België naar Eindhoven Airport reizen? Dagelijks vertrekken er vanuit plaatsen zoals Antwerpen en Turnhout meerdere bussen van FlixBus. Deze busverbinding met Eindhoven maakt het voor u mogelijk om binnen korte tijd vanuit België naar de luchthaven in Eindhoven te reizen.

Wilt u ontspannen naar Eindhoven Airport reizen? Reserveer dan een zitplaats in de FlixBus. Eenmaal aangekomen in Eindhoven reist u met buslijn 400 of 401 vanaf het centraal station naar Eindhoven Airport. Kijk op de website van FlixBus voor de opstapplaatsen in uw regio, de tarieven en de dagelijkse vertrektijden van FlixBus.

De busreis met FlixBus vanuit Antwerpen duurt ongeveer 1 uur en vanuit Turnhout ongeveer 40 minuten. De FlixBus stopt in het centrum van Eindhoven, nabij het centraal station. Met FlixBus reist u voordelig, veilig en snel naar Eindhoven Airport.