Uitgerust aan uw vakantie beginnen? Kies dan voor het Tulip Inn Eindhoven Airport. Tulip Inn Eindhoven is het eerste hotel in Europa dat boven op de luchthaventerminal van een vliegveld is gebouwd. ’s Avonds geniet u van het prachtig uitzicht op de luchthaven. De volgende ochtend stapt u heerlijk uitgeslapen in de lift die u binnen enkele seconden naar de vertrekhal van Eindhoven Airport brengt. Reserveer vandaag nog uw kamer in het Tulip Inn Eindhoven Airport.

Een zorgeloos verblijf bij Tulip Inn Eindhoven

Tulip Inn Eindhoven heeft 120 comfortabele kamers. Elke kamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over individueel te bedienen airconditioning en gratis Wi-Fi. Uiteraard zijn de kamers modern ingericht en geluidsdicht. Zo kunt u genieten van het uitzicht over Eindhoven Airport zonder gestoord te worden door het geluid van de vliegtuigen. Kies voor een uniek en rustgevend verblijf in Tulip Inn Eindhoven.

Kwaliteit van Tulip Inn

Tulip Inn Eindhoven biedt u de service en kwaliteit die u gewend bent van elke andere Tulip Inn hotel: comfort, gastvrijheid en waar voor uw geld. De medewerkers vragen bij het inchecken naar uw vluchtnummer. Vliegt u vroeg in de ochtend vanaf Eindhoven Airport? Dan zorgen wij ervoor dat u op tijd wordt gewekt. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de ontbijtservice. En heeft uw vlucht vertraging, dan krijgt u een seintje waardoor u niet onnodig lang hoeft te wachten op de luchthaven.

Reserveer hier direct uw overnachting

Voor een zorgeloos vertrek, is een overnachting bij Tulip Inn Eindhoven Airport een zeer goede keuze. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer uw hotelkamer vandaag nog online.