Novotel Eindhoven Airport ligt op een kleine twee kilometer van Eindhoven Airport. Vliegt u vanuit Eindhoven Airport, kies dan voor een ontspannen begin van uw reis. Overnacht voor uw vertrek in het moderne Novotel Eindhoven. Met de auto bent u vanaf Novotel Eindhoven binnen 10 minuten op het vliegveld. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de pendeldienst die dit hotel aanbiedt.

Novotel Eindhoven: voor het hele gezin

Uw vakantie begint met een overnachting bij Novotel Eindhoven Airport. Geniet van het persoonlijke ontvangst en de vele faciliteiten die dit gezinshotel u te bieden heeft. Alle 96 hotelkamers hebben een flatscreen-TV, airconditioning en gratis Wi-Fi. In de maanden mei t/m september kunt u heerlijk ontspannen op het ruime terras met zwembad. Verblijf in Novotel Eindhoven is bovendien gratis voor kinderen tot en met 16 jaar. Er zijn tevens enkele kamers voor mindervalide hotelgasten.

Novotel Eindhoven Airport: 24 uur open

De medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Vertrekt u vlucht vroeg in de ochtend, dan hebben zij een wekservice en kunt u vervroegd ontbijten. Komt u te laat aan op Eindhoven Airport om nog huiswaarts te rijden? U kunt 24 uur per dag terecht in het hotel én restaurant.

Reserveer hier direct uw overnachting

Uw vakantiegevoel begint met een overnachting in Novotel Eindhoven. Verblijf in de comfortabele familiekamers en vertrek de volgende dag uitgerust vanaf Eindhoven Airport. Wilt u een overnachting boeken? Reserveer dan vandaag nog eenvoudig en snel online uw hotelkamer.