Wilt u rustig aan uw vakantie beginnen en hiervoor niet te veel betalen? Bij hotel Campanile Eindhoven Airport heeft u gegarandeerd een overnachting voor de laagste prijs. Hotel Campanile ligt op slechts 10 minuten rijden van Eindhoven Airport. Tevens stopt de busverbinding tussen Eindhoven centrum en de luchthaven nagenoeg direct voor de ingang van het hotel. Binnen enkele minuten bent u met de bus op het vliegveld.

Hotel Campanile Eindhoven: heerlijk huiselijk

Bent u op zoek naar een hotel met comfort, rust en ontspanning? Dan vindt u dit bij hotel Campanile Eindhoven Airport. Hotel Campanile Eindhoven is een kleinschalig hotel dat heerlijk huiselijk aanvoelt. Perfect om rustig aan uw vakantie te beginnen. Geniet van de gratis koffie- en theebar in de lobby. Of ontmoet andere hotelgasten op het terras of in de gezellige bar.

De Brabantse keuken van Campanile Eindhoven

De hotelkamers van Campanile zijn van alle gemakken voorzien. Ze willen graag dat u zich thuis voelt. Een comfortabel bed met groot dekbed, fijne (regen)douche en een zitje horen daarom thuis in elke kamer. Daarnaast biedt hotel Campanile Eindhoven u een wekservice en kunt u in alle vroegte genieten van een uitgebreid ontbijt. Ook voor de lunch en het avondeten bent u van harte welkom in het restaurant van het hotel waar verschillende typisch Brabantse gerechten worden geserveerd. Vooral de verse dag specialiteiten van Campanile Eindhoven zijn een aanrader.

Reserveer direct uw overnachting bij Hotel Campanile Eindhoven

Kies voor een rustige start of een heerlijk einde van uw vakantie in de huiselijke sfeer van hotel Campanile Eindhoven. Reserveer uw overnachting vandaag nog online!