Wilt u uw auto makkelijk, veilig én voordelig parkeren bij Eindhoven Airport? Kies dan voor de Park & Fly parking. De parkeerlocaties van Park & Fly liggen allemaal op loopafstand van de luchthaventerminal. Hieronder vindt u een overzicht van de parkeerlocaties inclusief een beschrijving van de makkelijkste route naar deze locaties.

Park & Fly parking: P200

Op de randweg A2/N2 neemt u afslag 29 Eindhoven Airport. Na 600 meter rijdt u rechtsaf de Luchthavenweg op. U vervolgt uw weg tot aan de rotonde. Op de rotonde gaat u rechtsaf. Na 125 meter gaat u rechtsaf de Freddy van Riemsdijkweg in. Na ongeveer 150 meter ligt parkeerterrein P200 aan uw linkerzijde in de bocht. De parkeerplaatsen van P200 Park & Fly zijn aangeduid met blauwe borden. Parking P200 is gelegen aan de Freddy van Riemsdijkweg 11 op slechts 200 meter afstand van de luchthaventerminal van Eindhoven Airport.

Park & Fly parking: P400

Op de randweg A2/N2 neemt u afslag 29 Eindhoven Airport. Na 600 meter rijdt u rechtsaf de Luchthavenweg op. U rijdt bij de stoplichten rechtdoor. Na 250 meter gaat u linksaf de Henri Wijnmalenweg in. Na 100 meter ligt het P400 Park & Fly parkeerterrein aan uw linkerzijde. De parkeerplaatsen P400 van Park & Fly zijn aangeduid met blauwe borden. Parking P400 is gelegen aan de Henri Wijnmalenweg 7 op slechts 400 meter afstand van de luchthaventerminal van Eindhoven Airport.

Park & Fly parking: P600

Op de randweg A2/N2 neemt u afslag 29 Eindhoven Airport. Vervolgens houdt u rechts aan. Na ongeveer 600 meter gaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. U vervolgt deze weg tot aan de rotonde. Op de rotonde gaat u linksaf. U rijdt deze weg voor 400 meter in en neemt daarna de haakse bocht naar links. Na 100 meter ligt het P600 parkeerterrein van Park & Fly aan uw linkerzijde. De parkeerplaatsen P600 van Park & Fly zijn aangeduid met blauwe borden. Parking P600 is gelegen aan de Jan Hilgersweg 1-3 op slechts 600 meter afstand van de luchthaventerminal van Eindhoven Airport.

Park & Fly: Valet Parking (Binnen en Buiten)

Op de randweg A2/N2 neemt u afslag 29 Eindhoven Airport. Vervolgens houdt u rechts aan. Na ongeveer 600 meter gaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u vervolgens rechtdoor. De ingang van de Valet Parking is net voor de rotonde aan uw rechterzijde. Een medewerker van Park & Fly zal u op de parkeerplaats voor het bedrijfspand Airport Office Center / Canon hartelijk ontvangen en u helpen met het uit de auto halen van uw bagage. Daarna zal hij uw auto naar de valet parking brengen en kunt u oversteken naar de luchthaventerminal van Eindhoven Airport.