Zoekt u een parking bij Eindhoven Airport voor uw auto tegen het goedkoopste tarief? Kies dan voor Eazzypark. Bij Eazzypark parkeert u uw auto vertrouwd en tegen de laagst mogelijke prijs. Bij de parking van Eazzypark kunt u uw auto op de volgende 2 manieren parkeren bij Eindhoven Airport.

EazzyPark Shuttle

Kiest u voor de EazzyPark Shuttle dan rijdt u uw auto naar een bewaakt parkeerterrein. Dit parkeerterrein is gelegen aan Ekkersrijt 2023-B in Son, ongeveer 8 minuten van Eindhoven Airport. Een medewerker van EazzyPark brengt u vervolgens met de gratis shuttlebus naar Eindhoven Airport. Bij terugkomst van uw vakantie of zakenreis wordt u op het afgesproken tijdstip weer door de medewerker van Eazzypark voor de luchthaventerminal opgehaald en naar uw auto gebracht. Het parkeerterrein van Eazzypark is 24-uur per dag bewaakt en volledig met een hek omheind.

EazzyPark Valet Service

Wanneer u kiest voor de EazzyPark valet service rijdt u uw auto naar de Luchthavenweg 61, dit is direct tegenover de vertrekterminal van Eindhoven Airport. Hier staat een medewerker van EazzyPark op u te wachten en draagt u uw auto aan hem over. De medewerker helpt u nog met het uit de auto halen van uw bagage waarna u direct kunt gaan inchecken voor uw vlucht. EazzyPark zorgt er vervolgens voor dat uw auto veilig geparkeerd wordt op een bewaakt parkeerterrein zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Op de dag van terugkomst rijdt de medewerker van EazzyPark uw auto op het afgesproken tijdstip weer voor u voor bij de aankomstterminal.

Dankzij de parking faciliteiten van EazzyPark wordt parkeren bij Eindhoven Airport wel heel makkelijk én bovenal goedkoop!