Wilt u op vakantie vanaf Eindhoven Airport? Wij geven u graag enkele bijzondere vakantietips. Enkele korte maar unieke vakantietips voor als u vanaf Eindhoven Airport vliegt!

Bekijk hieronder al onze vakantietips en boek direct online!

Vernazza

Vernazza
Onder het genot van een lekker wijntje genieten van de Italiaanse zon? Dat kan perfect in Vernazza in de Italiaanse bloemenriviera. Vanaf Eindhoven Airport vliegt u binnen 3 uur naar Pisa, waarna u vanaf Pisa nog anderhalf uur met een huurauto of de trein onderweg bent naar Vernazza. Vernazza is een van de vijf dorpen aan de Cinque Terre. Zonovergroot en aan de Italiaanse kust. Wilt u meer informatie of direct een leuk hotel boeken? Kijk dan eens op Vernazza.nl!

 

 

 

Riomaggiore

Riomaggiore
Riomaggiore is een andere plaats aan de Italiaanse bloemenriviera. In deze schilderachtige omgeving krijgt u het ultieme vakantiegevoel. Een unieke vakantietip waar u de Italiaanse keuken kan proeven, volledig tot rust komt en kan genieten van een goed glas wijn. Riomaggiore is gelegen in de Italiaanse provincie Ligurië en wereldberoemd vanwege de gekleurde huisjes aan de kustlijn. Meer informatie of direct een leuk hotel boeken? Kijk dan eens op Riomaggiore.nl.

 

 

 

Stedentrip Londen

Londen
Redelijk voor de hand liggend maar het blijft een unieke bestemming om te bezoeken, Londen. U vliegt vanaf Eindhoven Airport voor een paar tientjes binnen een uur naar Londen. Wilt u tussendoor voor een lang weekend eens een stedentrip naar Londen maken? Kijk dan eens op de website van Londen.tips. Deze website geeft u leuke tips voor een gezellige stedentrip naar Londen. Daarnaast worden alle bezienswaardigheden uitvoerig omschreven en vindt u de beste hotels op Londen.tips! Waar wacht u nog op!

 

 

 

Stedentrip Luxemburg stad

Luxemburg stad
Luxemburg stad is geen vakantiebestemming waarop vanaf Eindhoven Airport gevlogen wordt, maar wel een bestemming die meer dan het bezoeken waard is. Luxemburg-stad ligt op minder dan 3 uur rijden vanaf Eindhoven Airport. Deze historische stad kent tal van unieke bezienswaardigheden, lekkere, veelal Franse restaurants en een prachtige natuurrijke omgeving. Benieuwd of u tijdens uw volgende stedentrip een bezoek brengt aan Luxemburg stad? Bekijk alle informatie en hotels direct online via Luxemburg-stad.nl.

 

 

 

Franse Alpen

Franse Alpen
De Franse Alpen strekken zich uit over de regio’s Rhône-Alpes en Provençe-Alpes-Côte-d’Azur. De bergtoppen hier komen tot boven de 4.000 meter uit. De Franse Alpen zijn natuurlijk beroemd vanwege de fantastische mogelijkheden om te wintersporten maar dit gebied heeft nog veel meer te bieden. De streek tussen de Savoie en de Dauphiné kent een prachtig gevarieerd landschap met grote valleien die ooit zijn uitgeslepen door gigantische gletsjers. Gletsjers kunt u trouwens nog steeds bewonderen zoals in de omgeving van de Mont-Blanc maar ook in de omgeving van Briançon, de hoogstgelegen stad van Europa. Kom genieten van prachtige wandelingen, meesterlijke vergezichten en schitterende panorama’s die u niet snel gaat vergeten. De Franse Alpen zijn zonder twijfel een uniek gebied waar u kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. Meer informatie en een overzicht van alle hotels Franse-Alpen.com.

 

 

 

Heeft u voor onze bezoekers eveneens een goede vakantietip? Mail ons deze vakantietip en wij plaatsen deze wellicht op onze website!